Studiemiddag “Strategisch procederen” door René Klomp (o.a. Hof Amsterdam)

Download PDF

Studiemiddag “Strategisch procederen” door mr. dr. R.J.Q. (René) Klomp

Op dinsdag 9 juni 2015 van 13:30 tot 18:00 uur organiseert Kenniscentrum PHAROS advocaten in NH Hotel Jan Tabak te Bussum de studiemiddag ‘Strategisch procederen’, docent mr. dr. R.J.Q. (René) Klomp. U kunt zich alvast inschrijven.

Over René Klomp

René Klomp is o.a. raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof Amsterdam en juridisch adviseur te Amsterdam. Tevens doceert hij aan diverse postacademische opleidingsinstituten over verbintenisrechtelijke en procesrechtelijke onderwerpen. René Klomp studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam waarna hij aan de dezelfde universiteit als docent en assistent werkte bij de vakgroep rechtsgeschiedenis. Hij promoveerde in 1998 op een onderzoek naar de geschiedenis van het handelsrecht. Van 1993 tot 2000 was hij als universitair docent verbonden aan het Molengraaff Instituut van de Unversiteit Utrecht. In 2001 stapte hij over naar de advocatuur en werkte hij zeven jaar bij Stibbe te Amsterdam, praktijkgroep Litigation. Vanaf 2007 is René Klomp raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof Amsterdam.

Nevenfuncties:
– auteur/hoofdredacteur van de Groene Serie Verbintenissenrecht;
– lid van de redactie van het Sdu-tijdschrift Overeenkomst in de Rechtspraktijk (ORP) en van NJF.

Over de studiemiddag

René Klomp zal aanwijzingen geven (tips & tricks) op welke wijze de processtrategie kan worden ingericht om in de procedure maximaal resultaat te halen. Daarbij wordt u meegenomen in het besliskader van de rechter.

PHAROS advocaten

Kiezen voor PHAROS advocaten betekent kiezen voor bevlogen advocaten met jarenlange ervaring en expertise. Aan de onderhandelingstafel, als sparringpartner of in de rechtszaal, onze aanpak is persoonlijk en recht op het doel af. info@pharosadvocaten.nl / 035-711 08 44

Andere blogs - Website - Twitter - Facebook - LinkedIn