Sport

Wij hebben een passie voor sport en voor ons vak. Waar zaken sport gerelateerd zijn raken deze passies elkaar.

U kunt hierbij denken aan breed scala aan zaken:

Wij helpen ontwikkelaars en gebruikers van sportaccommodaties bij alle kwesties die zich kunnen aandienen bij de realisering en exploitatie van de accommodatie. Of het nu gaat over aanbestedingen, bouw, huur, koop, eigendom of erfpacht, wij stellen contracten op en adviseren en procederen over al deze onderwerpen.

Wij zijn verder thuis in zaken die spelen binnen sportverenigingen of sportbonden, zoals kwesties over statuten, bestuur, leden en reglementen, maar ook over aansprakelijkheid van sporters, coaches en trainers. Wie is aansprakelijk voor op het sportveld opgelopen blessures? Wat te doen bij een bestuurscrisis?

Wij stellen sponsorcontracten op; wij weten de weg naar de tuchtrechter te vinden; wij onderhandelen over spelerscontracten en stellen deze op.

Het mag duidelijk zijn: het sportrecht kent vele facetten. PHAROS advocaten is actief in al deze takken van sport(recht).

Wij zullen altijd in het oog houden dat grote sportbonden een andere benadering vragen dan de plaatselijke tennisvereniging. U bent bij ons dus in goede handen. Wij zijn sportief en fanatiek, wij gaan zo nodig tot het randje, maar niet erover.