J.E. Mazel (Janine)
Advocaat

E   j.mazel@pharosadvocaten.nl
T   06-52332256

In 1991 ben ik beëdigd en begonnen bij een klein gespecialiseerd kantoor in Utrecht. Sindsdien werk ik als advocaat in het (internationale) vastgoed. Eerst geruime tijd bij HVG Law en daarna bij AKD Amsterdam. Daar ben ik 7 jaar (equity) partner geweest in de landelijke vastgoedpraktijk.

In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in het bouwcontractenrecht en het huurrecht. Mijn cliënten zijn aannemers, projectontwikkelaars, beleggers en opdrachtgevers.

Als advocaat ben ik diverse keren als bouwcontractmanager betrokken geweest bij langlopende bouw- en ontwikkelingsprojecten. Ik heb mij gespecialiseerd in het opstellen van complexe bouwcontracten en adviseer en begeleid mijn cliënten bij het ontwerp, de voorbereiding en de uitvoering van diverse bouwprojecten. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar FIDIC contracten waar ik veel ervaring mee heb.

Ik kan snel schakelen, ben to the point en ben een echte dealmaker. Ook sta ik mijn cliënten bij in geschillen en procedures over onder andere bouwschades en aansprakelijkheden.

Ik ben lid van de Vereniging voor Bouwrecht (VBR), de Vereniging voor Bouwrecht Advocaten (VBR-A) en Dutch Women in Real Estate (DWIRE).