E.M. Snel (Esther)
A
dvocaat

E   e.snel@pharosadvocaten.nl
T   06-38637893

Sinds februari 2022 ben ik werkzaam als advocaat bij PHAROS advocaten. Ik adviseer en procedeer in de algemene vastgoedpraktijk en sta daarin ondernemingen, particulieren en overheidsinstellingen bij. 

Ik haal veel voldoening uit het vinden van de beste oplossing voor mijn cliënten. In mijn aanpak ervaar ik hoe belangrijk het is om eerst goed naar het verhaal van mijn cliënten te luisteren. Hierdoor kan ik erachter komen wat er nodig is om het juridische probleem op te lossen. Als het mogelijk is, ga ik met mijn cliënten op zoek naar een oplossing voor het geschil zonder tussenkomst van de rechter. Als een procedure onvermijdelijk blijkt, begeleid ik hen hierbij. Het mooie aan mijn werk als advocaat vind ik het begeleiden van cliënten gedurende het gehele proces. 

Ik ben geboren en getogen in Oudewater en woonachtig in Utrecht. Zowel mijn bachelor Rechtsgeleerdheid als mijn master Privaatrecht heb ik behaald aan de Universiteit Utrecht. Sinds 2018 ben ik werkzaam als advocaat. In mijn vrije tijd ben ik vooral te vinden in het gezelschap van vrienden en familie en houd ik mij graag bezig met sporten (spinning) en reizen.

Blogs: