E.C.H. Cuijpers (Ellis)
A
dvocaat

E   e.cuijpers@pharosadvocaten.nl
T   035-7110844

Sinds april 2018 ben ik verbonden aan PHAROS advocaten, eerst als juridisch medewerker en vanaf januari 2019 als advocaat-stagiaire. In februari 2022 heb ik mijn stage afgerond en sindsdien ben ik werkzaam als advocaat-medewerker.

Ik heb mij gespecialiseerd in het vastgoedrecht. Binnen dit specialisme adviseer en procedeer ik onder meer over huurrecht, aan- en verkoop van onroerend goed, erfpacht en bouwrecht. Ik ga hierbij proactief en gedreven te werk. Mijn vasthoudendheid maakt dat ik als advocaat alles in het werk stel om voor de cliënt een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken.

Mijn meestertitel heb ik in februari 2018 aan de Radboud Universiteit te Nijmegen behaald. Ik ben afgestudeerd in het burgerlijk recht. Tijdens mijn studie heb ik een half jaar aan de University of Glasgow gestudeerd én stage gelopen bij een advocatenkantoor op Curaçao.

In mijn vrije tijd ga ik graag op reis, spendeer ik graag tijd met vrienden en familie en houd ik ervan om (realistische) tekeningen te maken.

Blogs: