B. de Smit (Björn)
A
dvocaat-partner

E   b.desmit@pharosadvocaten.nl
T   06-28747834

Sinds 2005 ben ik werkzaam in het juridische vak. Ik sta voor daadkracht en doelgericht werken. Ik werkte als jurist bij de overheid en als advocaat bij verschillende middelgrote advocatenkantoren en heb mij toegelegd op het bouwrecht, (maatschappelijk) vastgoedrecht, contractenrecht en het aanbestedingsrecht. Mijn focus ligt met name op het adviseren bij complexe juridische geschillen en het voeren van procedures bij verschillende gerechtelijke instanties, arbitrage of bindend advies. 

Ik studeerde rechten aan de universiteiten van Maastricht en Tilburg en heb de specialisatieopleidingen Grotius Vastgoed, Grotius Nationaal- en Internationaal Contracteren en de specialisatieopleiding Huurrecht PAO Leiden succesvol afgerond. Met regelmaat geef ik cursussen en seminars op het gebied van het contractenrecht en help masterstudenten bij de opzet en inhoud van hun scriptie. Ik heb een achtergrond in de sport en sta bekend om mijn doorzettingsvermogen en daadkracht. Naast mijn werk als advocaat, is sport mijn grote passie.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd met de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden: Burgerlijk procesrecht, Beslag- en executierecht, Litigation, Vastgoedrecht, Bouwrecht, Erfdienstbaarheden en Verbintenissenrecht.

Blogs: