S.D. Arnold (Steven)
A
dvocaat-partner

E   s.arnold@pharosadvocaten.nl
T   06-43368051

Ruim twintig jaar werk ik als advocaat, waarvan een groot deel in zaken die met vastgoed hebben te maken.

Het aantrekkelijke van de vastgoed wereld vind ik de mensen die er in werken. Meestal gaat het om mensen met een helder en concreet doel voor ogen. Dat vind ik prettig samenwerken.

Ik vind het telkens weer de uitdaging om de belangen van mijn cliënt goed te doorgronden, om vervolgens samen met de cliënt te bepalen hoe we dat belang het best kunnen dienen.

In procedures komt daar bij nog een aspect bij: hoe zet je de belangen van je cliënt om in juridische argumenten, en hoe presenteer je deze argumenten op een manier, dat de rechter ze overneemt. Dat vind ik interessant, en daar haal ik veel van mijn voldoening uit.

Sinds 2014 werk ik bij PHAROS advocaten. Bij PHAROS advocaten komen twee zaken die ik belangrijk vind samen: door onze focus op vastgoed overleggen we veel met elkaar, niet alleen over juridische aspecten, maar ook over de ontwikkelingen in het vastgoed zelf. Daarnaast hebben wij een leuke en enthousiaste groep mensen. Plezier hebben op het werk vind ik net zo belangrijk als het leveren van kwaliteit.

Blogs:

Vereniging van Huurrecht Advocaten